ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Ce liberali se vor afla pe lista candidatilor

delegati pnlNorica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Eduard Hellvig, Ramona Manescu, Cristian Busoi,Claudia Benchescu si Mihai Turcanu s-ar putea afla pe primele opt locuri pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, care urmeaza sa fie definitivata marti, la sedinta BPN al partidului.

In pregatirea discutiei de marti din BPN, luni seara a avut loc o sedinta cu liderii de filiale liberale, la care au luat parte si Crin Antonescu, Rares Manescu, precum si Marian Petrache, coordonator al campaniei PNL pentru europarlamentare.

Surse liberale au declarat pentru Mediafax ca liderii de organizatii au prezentat, in cadrul a opt regiuni, cate un candidat pentru fiecare regiune, care beneficiaza de sprijinul filialelor.

Astfel, ar beneficia in continuare de sprijin politic pentru un nou mandat in Parlamentul European Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Eduard Hellvig, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Claudia Benchescu si Mihai Turcanu.

Conform surselor citate, de pe lista ar putea sa lipseasca, pe o pozitie eligibila, candidatura lui Ovidiu Silaghi, actual europarlamentar.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca liberalii iau in serios o eventuala candidatura a lui Mircea Diaconu la europarlamentare, insa in cazul acestuia trebuie clarificata “o chestiune de natura juridica” pentru care s-a facut o solicitare la BEC.

Liderul PNL a precizat ca lista partidului pentru Parlamentul European va fi votata marti in Biroul Politic National.

 

.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.