Andrianos Giannou (TNL România), ales președinte al Tineretului Partidului Popular European, organizația politică de tineret a celei mai mari familii politice europene

Andrianos Giannou, vicepreședinte al Tineretului Național Liberal – organizația de tineri a PNL România –  a devenit sâmbătă președintele Tineretului Partidului Popular European (YEPP), organizația politică de tineret a celei mai mari familii politice europene.

”Trebuie să ascultăm. Trebuie să creăm. Trebuie să explicăm și trebuie să livrăm”, sunt mesajul și platforma pe care Andrianos Giannou a candidat la funcția de președinte al YEPP.

FOTO: Andrianos Giannou/ Facebook

Mulțumesc tuturor delegaților YEPP pentru sprijinul și încrederea lor pentru a conduce organizația noastră. Sunt onorat. Acum munca începe”, a scris Giannou pe pagina sa de Facebook.

Andrianos Giannou, vicepreședinte al Tineretului Partidului Popular European responsabil relația transatlantică și comunicare strategică în perioada 2015-2017, și-a început activitatea politică în domeniul internațional, implicându-se în activitățile organizației de studenți a Partidului Popular European (PPE), European Democrat Students (EDS).

Citiți și Vicepreședintele tinerilor PPE, Andrianos Giannou, propune 7 considerente de securitate pentru România: 2016 pare a fi un an la fel de critic pentru actorii de care depinde arhitectura securităţii României

Urmăriți și VIDEO INTERVIU Andrianos Giannou, vicepreședinte al tinerilor PPE, vorbește în exclusivitate pentru CaleaEuropeana.ro despre provocările recente ale UE

În perioada 2005-2006 a fost Președintele grupului de lucru „Viitorul unei Europe extinse” din cadrul EDS. În noiembrie 2014, alături de YEPP, organizația de tineret a PPE, Andrianos Giannou a organizat primul Summit Transatlantic de Tineret, care a avut loc la Washington D.C., relațiile transatlantice reprezentând o prioritate pentru el.

În același timp, Andrianos Giannou este și vicepreședinte al organizației de tineret a Partidului Național Liberal.

Andrianos Giannou a urmat studiile în Marea Britanie, absolvind Universitatea din Sheffield, specializarea Economie și Politică, programul de studii postuniveristare în drept la City University London și masterul în drept la University College London, unde și-a aprofundat studiile în dreptul concurenței, cât și în dreptul și economia piețelor reglementate.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.