Ce spune Boc despre candidatura sa la prezidențiale

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, nu se simte soluția pentru alegerile prezidențiale, dar spune că poate contribui la unificarea dreptei.emil boc

Întrebat duminică de jurnaliști dacă ar putea să candideze la alegerile prezidențiale din noiembrie, Emil Boc a afirmat că el poate doar să contribuie la realizarea unei drepte unite.

“Nu eu sunt soluția, dar pot fi parte a unei soluții care să identifice un câștigător al alegerilor prezidențiale din această toamnă, în primul rând prin realizarea unei drepte unite și desemnând apoi un candidat unic al dreptei. (…) Din calitatea de membru PDL și al Fundației Mișcarea Populară sper să pot contribui și mai mult la unificarea dreptei, la găsirea unui candidat care să câștige alegerile prezidențiale din această toamnă. Pentru mine, PMP este un partener care are ca adversar comun — USL. Nu trebuie să i se permită USL-ului câștigarea alegerilor prezidențiale din toamna acestui an”, a susținut Boc.

Președintele Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea și lideri ai Mișcării Populare au participat duminică la o dezbatere publică organizată de Fundația Mișcarea Populară.

În cadrul lucrărilor, Emil Boc a anunțat că s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.