Cristian David, ministrul liberal pentru romanii de pretutindeni, acuzat de DNA ca ar fi incercat sa ascunda 60.000 euro in declaratia de avere. David a demisionat din PNL

critstian davidCristian David, ministrul liberal pentru romanii de pretutindeni, este acuzat de DNA pentru ca ar fi incercat sa ascunda 60.000 euro in declaratia de avere. David (membru PNL) e acuzat “ca a consemnat in fals, la rubrica venituri din alte surse, primirea a 60.000 euro, cu titlu de restituire imprumut, de la mama sa”, potrivit unui comunicat al DNA. DNA a transmis procurorului general referatul in vederea sesizarii Presedintelui Romaniei pentru formularea cererii de efectuarea urmaririi penale fata de Cristian David.

Procurorii DNA mai arata ca, pentru ca mama demnitarului sa poata justifica cei 60.000 euro, David ar fi facut demersuri astfel incat, cu o persoana de incredere, a fost incheiat formal un antecontract de vanzare – cumparare a unui apartament in care se atesta, in mod nereal, faptul ca mama ministrului delegat ar fi vandut acelei persoane un apartament in judetul Prahova pentru suma de 60.000 euro.

Cristian David a demisionat din PNL pentru a nu afecta imaginea partidului, potrivit Mediafax.

“Am toată disponibilitatea de a pune la dispoziţie datele şi elementele necesare pentru a clarifica această situaţie şi a-mi dovedi nevinovăţia. Începând de astăzi, am renunţat la calitatea de membru PNL, pentru a nu afecta imaginea partidului”, a declarat agenţiei Mediafax Cristian David.

 

.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.