VIDEO Eurodeputatul Norica Nicolai (ALDE) a organizat la Bruxelles conferința ”Situația actuală a pescuitului recreativ în UE”

Europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai, organizează joi la Parlamentul European din Bruxelles, alături de eurodeputații Werner Kuhn și Ole Christensen, conferința ”Situația actuală a pescuitului recreativ în UE”.

Conferința va avea loc la o zi distanță după ce raportul cu același nume va fi prezentat în comisia de specialitate din Parlamentul European. Eurodeputatul Norica Nicolai este raportor pentru acest raport de inițiativă privind situația actuală a pescuitului recreativ în UE.

Evenimentul va avea loc joi, 25 ianuarie, și va fi transmis LIVE pe CaleaEuropeana.ro cu începere de la ora 12:30 (ora 13:30 în România).

Dezbaterea este organizată alături de cei doi eurodeputați menționați, raportori din umbră din partea grupurilor PPE (Werner Kuhn) și S&D (Ole Christensen). Totodată, evenimentul este realizat în parteneriat cu reprezentanții pescarilor recreativi europeni (European Anglers Alliance – EAA). 

Eurodeputatul Norica Nicolai este președinte al ”Forum on Recreational Fisheries and Aquatic Environment” din anul 2014 și a organizat un număr foarte mare de conferințe sub cupola acestui forum informal pe teme de interes in pescuit și acvacultură din UE, între care și 2 evenimente importante pentru România – la Bucuresti (Senatul României) și în Delta Dunării (Crișan – Tulcea), unde au fost aduși reprezentanții industriei și experții acestei organizații EAA pentru a intra în legătură cu toți cei interesați de acest subiect (antreprenori, autorități locale, asociații de pescari).

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.