Eurodeputatul PSD Claudia Țapardel, despre finanțarea accesului WIFI gratuit la internet în România: Mă bucur că am contribuit la realizarea acestui proiect european

Eurodeputatul PSD/S&D Claudia Țapardel salută anunțul Comisiei Europene privind selectarea a peste 200 de localități din România pentru finanțarea punctelor de acces WIFI gratuit la internet. “Mă bucur că am putut contribui la realizarea acestui proiect european extrem de util pentru comunitățile locale din UE, prin calitatea mea de raportor pe acest dosar din partea Comisiei de Transport si Turism a Parlamentului European”, a declarat eurodeputatul pentru Calea Europeană.

Comisia Europeană (CE) a anunţat, vineri, lista localităţilor câştigătoare ale primului apel de proiecte din programul WiFi4EU, prin care 224 de localităţi din România vor primi bonuri valorice de 15.000 de euro fiecare pentru instalarea de puncte de acces public şi gratuit la internet wireless. Printre municipiile care vor avea internet gratuit în spaţii publice se numără Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Hunedoara, Piatra-Neamţ şi Paşcani.

Mai multe detalii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.