Eurodeputatul PSD/S&D Răzvan Popa: Dublul limbaj al unor politicieni nu este in favoarea României

Eurodeputatul PSD/S&D Răzvan Popa atrage atenția că fiecare reprezentant la României, dar mai ales cei de la nivelul cel mai înalt, indiferent de culoarea politică, au responsabilitatea să contribuie la un mandat de succes al țării noastre, care va deține președinția Consiliului UE. Inconsecvența in declaratiile unor lideri ai opoziției, a președintelui și chiar a unor lideri europeni se înscriu într-o notă politicianistă și, în orice caz, nu servesc intereselor României.

Foto: Calea Europeană

”Mai sunt câteva zile până când România va prelua deplin președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Fiecare reprezentant al țării noastre are datoria să se asigure că acest mandat va fi unul de succes.

România este pregătită să exercite acest mandat, iar următoarele șase luni vor demonstra acest lucru. Dublul limbaj al unor politicieni care ba recunosc acest lucru, ba, din motive politicianiste, afirmă altceva, în funcție de context și interese mărunte, nu este în favoarea României. Fac apel la toți politicienii din opoziție să fie responsabili și să își facă datoria. Orice alt tip de atitudine înseamnă un sabotaj la adresa intereselor României” susține Răzvan Popa.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.