Majoritatea cititorilor care au răspuns sondajului CaleaEuropeană.ro cred că tinerii români plecați la studii peste hotare NU ar trebui să se mai întoarcă în țară

Majoritatea cititorilor CaleaEuropeană.ro care au răspuns sondajului lansat pe pagina de Facebook a platformei consideră că tinerii români care au plecat la studii în străinătate nu ar trebui să se mai întoarcă în țară.

În urma celor peste 700 de răspunsuri acordate, 65% dintre respondenți susțin că tinerii nu ar trebui să mai revină în România după ce își încheie studiile peste hotare, în vreme ce 35% sunt de părere că tinerii români ar trebui să revină în țară.

Sondajul a fost realizat în contextul în care cei mai apreciați studenți de peste hotare au fost premiați marți, 8 ianuarie, la cea de-a 10-a ediție a Galei Studenților Români din Străinătate, organizată de Liga Studenților Români în Străinătate.

Citiți și Institutul Național de Statistică, studiu îngrijorător: Aproape 500.000 de tineri au emigrat din România în primul deceniu de la aderarea la UE

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.