Norica Nicolai: Ponta a gresit flagrant in cazul Mazare

norica nicolaiPremierul Victor Ponta nu trebuia sa se exprime despre activitatea justitiei in cazul Radu Mazare, spune vicepresedintele executiv al PNL, Norica Nicolai.

“Parerea domnului Ponta despre Mazare nu e in preocuparile mele. Dupa parerea mea, domnul Ponta a gresit flagrant si ca lider de partid, dar si ca prim-ministru, nu cred ca trebuie sa faci consideratii de acest tip despre activitatea justitiei.

Daca domnul Ponta ar fi avut suspiciuni legitime, sa spunem, despre o eventuala influentare a actiunii procurorilor, era obligat sa faca publice aceste suspiciuni. Dar aceasta incercare de punere a activitatii DNA, care este o activitate de administrare a justitiei, normala in orice stat de drept, ca fiind o activitate contra romanilor este profund gresita si eronata si inacceptabila pentru un lider politic de talia domnului Ponta”, a declarat Norica Nicolai, la RFI Romania, potrivit Ziare.com.

Presedintele PSD a comentat marti informatia privind perchezitiile incepute de procurorii DNA in cazul primarului Constantei, Radu Mazare, spunand ca “7,4 milioane nu cred ca reusesc pana in noiembrie”, referitor la numarul persoanelor care au votat pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

 

 

.

One Response to Norica Nicolai: Ponta a gresit flagrant in cazul Mazare

  1. martin 10/04/2014 at 09:24

    Norica Nicolai da dovada de consecventa cu care ne-a obisnuit si de aceea este o alegere evidenta pentru un nou mandat de europarlamentar!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.