Antonescu: Cred că există presiuni din zona serviciilor ca Ponta să candideze la prezidenţiale

crin_antonescuPreședintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat aseară că el crede că există presiuni atât din interiorul PSD, cât și din zona unor oameni influenți din cadrul serviciilor pentru o candidatură a lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale.

“Eu cred că există presiuni și din afara partidului (PSD — n.r.), nu numai din interiorul partidului. Eu cred că există presiuni poate și din zona unor oameni influenți din servicii, cred, nu acuz pe nimeni, (…) să candideze dl Ponta, că aici nu se fac experimente. În afară de asta, dl Ponta este un om care fiind și prim-ministru, arătând destule calități în această perioadă (…)”, a declarat, luni seara, Antonescu, la B1 Tv.

“Nu pot să bag mână în foc că PSD și însuși Victor Ponta nu ar putea să hotărască la un moment dat, să ia această decizie din diferite motive, dar ceea ce cred în termeni raționali, probabilistici este că nu am niciun motiv să nu fac credit partenerului meu și partenerilor mei în încercarea de a duce un contract foarte greu, nu din cauza Opoziției, nici măcar din cauza presei, ci din cauza marilor nevoi ale cetățenilor”, a spus liderul PNL.

Sursa: B1.ro
Foto: presidency.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.