Ponta: Am convingerea că Antonescu va candida la Preşedinţie din partea Opoziţiei

victor pontaPreşedintele PSD Victor Ponta i-a invitat pe liderii partidului din teritoriu la un hotel din Bucureşti, pentru a aniversa cei patru ani petrecuţi în fruntea partidului. Ponta a profitat de această reuniune pentru a discuta, împreună cu reprezentanţii UNPR şi PC, despre viitorul USL. Preşedintele PSD le-a spus că liderul PNL Crin Antonescu va candida la Preşdinţie din partea Opoziţiei, informează Adevarul.ro.

Am, ca şi alţii, convingerea că domnul Antonescu a luat practic decizia de a merge singur şi de a fi un candidat din opoziţiei, pentru că până aum candidaţii la Prezidenţiale care au candidat din opoziţie au câştigat“, a spus Ponta, după ce a participat la reuniunea informală a PSD de la hotel Rin.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat înaintea reuniunii că liderii PSD, PC şi UNPR  că s-au întrunit pentru a face un bilanţ al celor patru ani de când Ponta a fost ales preşedinte şi pentru a discuta despre viitorul USL. „Da, suntem cele trei partide PSD, PC şi UNPR. Noi iniţial am hotărât să ne vedem pentru că azi sunt patru ani de la Congres, congresul din 20 februarie 2010. Ulterior ne-am gândit să vină şi colegii din PC şi UNPR, practic e un fel de întâlnire de bilanţ şi sunt discuţii despre europarlamentare şi alte discuţii până la urmă, că nu putem să fim copii, să ne gândim că azi nu vom discuta situaţia din USL“, a precizat Dragnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.