Roberto Viola, directorul general DG CONNECT în cadrul Comisiei Europene, în dialog cu cetățenii privind ”Agenda digitală pentru Europa”. LIVE pe Calea Europeană (16 ianuarie, ora 13:35)

Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează miercuri, 16 ianuarie, un dialog cu cetățenii cu Roberto Viola, director general al Direcției Generale Rețele de Comunicații, Conținut și Tehnologie, Comisia Europeană. Tema dialogului este ”Agenda digitală pentru Europa”.

Dezbaterea va avea loc la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România – str. Vasile Lascăr 31, etaj 1, sala Nicolae Titulescu, în intervalul orar 13:35 – 15:05 și va fi transmisă LIVE pe www.caleaeuropeana.ro și pe pagina de Facebook Calea Europeană.

FOTO: Reprezentanța Comisiei Europene în România

Mai multe detalii privind evenimentul din data de 16 ianuarie sunt disponibile aici.

Cei interesați pot participa la dialog și și online, prin intermediul rețelelor sociale Facebook și Twitter, folosind #EUdialogues și #FutureOfEurope.

Potrivit organizatorilor, din motive de securitate, accesul în sală se va face între orele 13:00-13:30.

Direcția Generală Rețele de Comunicații, Conținut și Tehnologie (DG CONNECT) este departamentul Comisiei responsabil pentru politica UE privind piața unică digitală, siguranța pe internet și știința și inovarea digitală. DG CONNECT elaborează și pune în aplicare politicile Comisiei în materie de economie și societate digitale, cercetare și inovare, întreprinderi și industrie, cultură, audiovizual și mass-media.

Din lista celor 10 priorități de politică ale Comisiei, DG CONNECT contribuie la Piața unică digitală și la locuri de muncă, creștere, investiții.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.