Secretarul de stat al apărării din SUA, Charles Timothy Hagel, va efectua o vizită în România

Chuck_HagelInvitația a fost lansată din octombrie anul trecut cu prilejul vizitei în SUA a ministrului român al Apărării, Mircea Dușa, iar “detaliile posibilei vizite vor fi stabilite pe cale diplomatică şi vor fi comunicate oficial”, a informat Ministerul Apărării Naționale.

“În cadrul vizitei efectuate în Statele Unite ale Americii în luna octombrie 2013, ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, a adresat o invitaţie secretarului de stat al apărării, Charles Timothy Hagel, de a efectua o vizită în România. Detaliile posibilei vizite vor fi stabilite pe cale diplomatică şi vor fi comunicate oficial”, se arată într-un comunicat remis, joi, redacției Evenimentul zilei. În cadrul vizitei oficiale din SUA, care a avut loc în luna octombrie, Mircea Duşa a purtat discuţii atât cu omologul american, Charles Timothy Hagel, cât şi cu Rose Gottemoeller, subsecretar de stat în exerciţiu pentru controlul armamentelor şi securitate internaţională, dar şi cu Frank Rose, adjunct al asistentului secretarului pentru spaţiu şi politica de apărare.

Ministrul român al Apărării s-a întâlnit şi cu preşedintele Comisiei de apărare din Camera Reprezentanţilor, Buck McKeon, şi preşedintele Departamentului Afaceri Strategice din Camera Reprezentanţilor, Mike Rogers.

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.