www.caleaeuropeana.ro – 10.000 de accesari de la lansare

Site-ul emisiunii Calea Europeana se bucura de un interes exceptional. Astazi am depasit cota de 10.000 de accesari. Multumim tuturor telespectatorilor nostri si celor care prefera sa obtina informatii de interes european si national de pe site-ul www.caleaeuropeana.ro. Le multumim si distinsilor nostri invitati, personalitati din diverse domenii care au onorat cu prezenta emisiunea noastra.
Asteptam cu interes sugestiile dumneavoastra privind informatiile de care aveti nevoie si mai ales invitatii pe care ar trebui sa ii avem in emisiune.
Dan Carbunaru

2 Responses to www.caleaeuropeana.ro – 10.000 de accesari de la lansare

  1. madalina 07/10/2009 at 09:58

    Felicitari! Urmaresc relativ constant emisiunea Calea Europeana pe care o apreciez pt standardele pe care si le-a pastrat inca de la inceput, dar faptul ca exista si acest site este un lucru deosebit de bun cel putin din 2 motive: mijloacele new media sunt in plina ascensiune, fiind de cele mai multe ori mult mai facil de accesat, iar in al doilea rand aduce un element foarte important: interactivitatea!

    Reply
  2. minea peniu 14/12/2009 at 14:49

    as dori sa stiu unde si ce ar trebui sa fac, ca sa pot accesa la fondurile europene pentru construirea unei ciupercarii . multumesc. eu sant acum an italia dar as vrea sa ma antorc acasa an romania

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.